EKSKLUSIVE DAMEURE

En enkel guide over nogle af verdens mest eksklusive, luksuriøse og dyre dameure.

Hvis man har lidt ekstra penge (red: rigtig mange ekstra penge), kan det være man skal overveje, at investere i et luksuriøst og eksklusivt dameur. Ligesom en dyr designertaske kan et eksklusivt dameur være med til at sætte prikken over i’et på dit outfit og gøre dit outfit lidt mere lækkert og sammensat.

I realiteten er det sandsynligvis de færreste mennesker, der har råd til at kaste så mange penge efter ét ur. Derfor bør du endelig ikke snyde dig selv for at læse vores guide til mellemklasse dameure og billige dameure.

1. Dolce & Gabanna Sofia Pink Gold

Det italienske modehus Dolce & Gabbana er egentlig bedst kendt for deres tøj kollektioner til mænd og kvinder. Dog har deres brand udvidet sig de seneste år til også at indebære accessories, som fx ure. Deres urdesigns kombinere den klassiske D&G stil et fremragende design lavet i Schweiz af den italienske urmager Binda. Dolce & Gabannas Sofia urkollektion er elegant, stilfuld, moderne og minimalistisk. Uret er lavet af 18 karat pink-guld med en urrem lavet af 100 % pink silke satin, der lukkes med et 18 karat pink-guld spænde. Det koster omkring 40.000,-. 

2. Bvlgari Sepenti Incantati

Bvlgari (red: Bulgari) har længe været kendt for deres upåklagelige kvalitet af sine smykker og ure. Bvlgari har produceret sine Serpenti smykker og ure siden 1930’erne, men deres seneste kollektion af dameure, er den første, der har en slange, der snor sig rundt om urskiven. Urdesignet er helt slående og kan ikke sammenlignes med noget andet ur, man nogensinde har set.

Uret bærer 116 brilliantslebne pavé diamanter langs slange. Med dette ur kommer du uden tvivl til at stoppe trafikken, hvis du krydser gaden iført det. Det koster dog heller ikke mindre end 250.000 kr.

3. Rolex Lady Datejust 28

Selvom Rolex mest er kendt for deres herreure, laver de også nogle rigtig flotte dameure og de har mange forskellige urdesigns, man kan vælge i mellem. Især ønsker jeg at fremhæve deres Lady Datejust 28, der kommer i forskellige urdesigns. Uret er et moderne, men stadig klassisk ur og et et af de mest anerkendte og genkendelige af Rolex ure til kvinder. Dette ur koster også omkring 40.000 kr.

LÆS OGSÅ:

Eksklusive dameure

En enkel guide over nogle af verdens mest eksklusive, luksuriøse og dyre dameure. Hvis man har lidt ekstra penge (red: rigtig mange ekstra penge), kan det være man skal overveje, at investere i et luksuriøst og eksklusivt dameur. Ligesom en dyr designertaske kan et...

Billige dameure

Normaltvis anbefaler jeg ikke, at man kaster penge efter et billigt dameur. Efter min mening er pengene meget bedre givet ud, hvis man bruger lidt ekstra og i stedet køber et dameur i mellem prisklassen. Prisforskellen er som regel alligevel ikke særlig stor, men...

Dameure i mellem prisklassen

Dameure i mellem prisklassen er noget de fleste kan være med på - hvad end du leder efter en gave (læs vores gaveguide her) eller er på udkig efter et flot dameur til dig selv (læs vores urguide til kvinder her). I dag skal vi se på tre forskellige dameure, der er...